Vegansk wok i röd curry 1

Vegansk wok i röd curry

En wok med härliga smaker av chili, röd curry, thaibasilika och kokosmjölk.

(1)

Vegan4 st • 00:30
Ingrediens Mängd
Havreprodukter, 320 g
Majsstärkelse, 2 msk
Chiliflakes, 1 tsk
Salt, 1 tsk
Rapsolja, 1 msk
Thaibasilika, 1 kruka
Vitlök, 2 st
Wokmix, 450 g
Kokosmjölk, 400 ml
Röd Currypasta, 2 msk
Japansk soja, 2 msk
Salt, 1 krm
Svartpeppar, 1 krm
Ris, 4 portioner
Lime, 1 st
Salladslök, 60 g
  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Koka ris enligt anvisning på förpackning
  3. Tärna havrebitarna. Blanda samman majsstärkelse, chiliflakes och salt i en bunke. Lägg ner havrebitarna och vänd runt ordentligt
  4. Hetta upp olja i en stekpanna och stek havrebitarna på hög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta runt om. Lägg över dem i en ugnsfast form och förvara i ugnen. Torka ur pannan.
  5. Finhacka thaibasilikan och skala och riv vitlök. Skölj wokmixen.
  6. Tillbehör: Skär limen i klyftor och strimla salladslöken.
  7. Toppa woken med havrebitar och salladslök. Servera med ris och limeklyftor.
Skrivet av: den 03/04 -20

Andra recept

Kommentarer

Logga in

Glömt ditt lösenord?

eller logga in med:

Vegansk wok i röd curry

- av 0

Svar i denna diskussion

Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera