Tunnbrödssnittar 0

Tunnbrödssnittar

Tunnbrödssnittar med äggröra och ärtpesto

(0)

Vegetarian4 st • 00:30
Ingrediens Mängd
Ärtor, 1 dl
Solroskärnor, 0.5 dl
Prästost, 50 g
Vitlök, 1 st
Rapsolja, 0.75 dl
Salt,
Peppar,
Ägg, 3 st
Creme Fraiche, 1 dl
Lökpulver, 0.25 tsk
Rödlök, 0.5 st
Hård tunnbröd,
Creme Fraiche,
Gräslök,
Dill,
  1. Tina ärtor och mixa med solroskärnor, prästost och vitlök
  2. Mixa slätt tillsammans med olja och smaka av med salt och peppar
  3. Vispa ägg med creme fraiche, lökpulver, salt och peppar
  4. Häll över i en varm stekpanna och rör om försiktigt tills det har stelnat men fortfarande är glansigt
  5. Ställ åt sidan
  6. Dela tunnbröd i mindre bitar. ca 12 st, 8 per ark.
  7. Bre på ärtpeston och sedan äggröran. Toppa med creme fraiche, rödlök, dill och gräslök
  8. Servera och njut
Skrivet av: den 22/06 -20

Andra recept

Kommentarer

Logga in

Glömt ditt lösenord?

eller logga in med:

Tunnbrödssnittar

- av 0

Svar i denna diskussion

Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera