Tonfisksallad 0

Tonfisksallad

Klassisk tonfisksallad

(0)

Pescetarian4 st • 00:15
Ingrediens Mängd
Fullkornsbröd, 4 skivor
Ägg, 4 st
Salladslök, 4 st
Sockerärtor, 2 g
Tonfisk, 3 burk
Vit balsamvinäger, 3 msk
Olivolja, 1.5 msk
Mixsallad, 2 fpk
Kapris, 4 st
Svarta oliver, 10 st
Salt,
Peppar,
  1. Koka ägg i ca 6 min
  2. Skiva salladslök ooch dela sockerärtor. vänd ihop med avrunnen tonfisk
  3. Gör vinägrett av balsamvinäger och olivolja och vänd sedan ner med tonfisk blandningen. Smaka av med salt och peppar
  4. Skala och klyfta äggen, rosta brödet och skär i 2x2 cm bitar
  5. Blanda tonfisk blandningen med mixsallad
  6. Servera och garnera med ägg, kapris, oliver och krotonger
Skrivet av: den 22/06 -20

Andra recept

Kommentarer

Logga in

Glömt ditt lösenord?

eller logga in med:

Tonfisksallad

- av 0

Svar i denna diskussion

Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera