Parmesanbiffar med potatis 1

Parmesanbiffar med potatis

Små parmesanbiffar med potatis och lingonsås

(0)

Vegetarian4 st • 00:30
Ingrediens Mängd
Formbar färs, 600 g
Vitlök, 1 klyfta
Olivolja, 1 tsk
Lök, 1 st
Skånsk senap, 2 msk
Parmesanost, 100 g
Grönsaksbuljong, 2 tsk
Kinesisk soja, 1 tsk
Rårörda lingon, 1.5 msk
Vatten, 0.5 dl
Havregrädde, 2.5 dl
Potatis, 1 kg
Salt,
Svartpeppar,
  1. Skala potatis och koka i saltat vatten i 20 minuter
  2. Blanda färsen med riven parmesanost, finhackad lök, vitlök, senap, grönsaksbuljong, salt och peppar
  3. Forma 8 st små biffar och stek i olja tills de har fått en fin stekyta
  4. Häll grädde och vatten i en kastrull och krydda med soja.
  5. Koka ner såsen en aning. smaka av med lingon, salt och peppar. Även lite soja om det känns som det behövs
  6. Red av såsen om det behövs
  7. Servera parmensanbiffar med potatis, lingonsås och en sallad
Skrivet av: den 07/05 -20

Andra recept

Kommentarer

Logga in

Glömt ditt lösenord?

eller logga in med:

Parmesanbiffar med potatis

- av 0

Svar i denna diskussion

Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera