Krämig vegofärssås 3

Krämig vegofärssås

Krämig och fantastiskt god vegofärssås med spagetti

(1)

Vegetarian4 st • 00:30
Ingrediens Mängd
Vegofärs, 340 g
Gul lök, 1 st
Vitlök, 2 klyftor
Olivolja, 1 msk
Timjan, 1 tsk
Balsamvinäger , 1 msk
Tomatpuré , 3 msk
Dijon senap, 1 tsk
Grönsaksfond, 2 msk
Vatten, 2 dl
Creme fraiche , 3 dl
Salt,
Peppar,
Spagetti, 4 Portioner
  1. Koka upp saltat vatten till pasta
  2. Skala och hacka lök och vitlök
  3. Stek färsen genomstekt och tillsätt timjan, lök och vitlök och fräs ytterligare någon minut
  4. Tillsätt balsamvinäger, tomatpuré, dijonsenap, fond, vatten, creme fraiche, salt och peppar. Låt vegofärssåsen puttra på medelvärme i ca 10 min
  5. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen
  6. Servera vegofärssåsen med pasta och toppa med finhackad persilja
Skrivet av: den 30/04 -20

Andra recept

Kommentarer

Logga in

Glömt ditt lösenord?

eller logga in med:

Krämig vegofärssås

- av 0

Svar i denna diskussion

Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera