Chili sin carne 1

Chili sin carne

En lätt och snabblagad rätt när middag ska stå snabbt på bordet

(1)

Vegan4 st • 00:15
Ingrediens Mängd
Vitlök, 1 klyfta
Röd Paprika, 1 st
Gul paprika , 1 st
Grön paprika , 1 st
Olivolja, 0.5 msk
Tacokrydda, 1 paket
Blandade bönor, 380 g
Krossade tomater , 400 g
Vatten, 1 dl
Salt,
Peppar,
Basmatiris, 4 portioner
Mini baguetter, 4 st
Havrefraiche , 2 dl
Sriracha,
  1. Värm ugnen till 200 grader
  2. Koka ris enligt anvisningar
  3. Skala och riv vitlök, skölj och tärna paprika
  4. Fräs vitlök och paprika i olja utan att det tar färg
  5. Tillsätt tacokrydda och fräs ytterligare under omrörning.
  6. Tillsätt avrunna bönor, krossade tomater och vatten. Låt puttra under lock i ca 10 min.
  7. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite sriracha för mer styrka
  8. Värm bröden i ugnen enligt anvisningar
  9. Servera chilin med ris och varmt bröd. Toppa med havrefraiche.
Skrivet av: den 30/04 -20

Andra recept

Kommentarer

Logga in

Glömt ditt lösenord?

eller logga in med:

Chili sin carne

- av 0

Svar i denna diskussion

Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera