
Parmesanbiffar med potatis
Små parmesanbiffar med potatis och lingonsås
Total: 0.
Vegetarian
• 4 st • 00:30
Ingrediens | Mängd |
---|---|
Formbar färs, | 600 g |
Vitlök, | 1 klyfta |
Olivolja, | 1 tsk |
Lök, | 1 st |
Skånsk senap, | 2 msk |
Parmesanost, | 100 g |
Grönsaksbuljong, | 2 tsk |
Kinesisk soja, | 1 tsk |
Rårörda lingon, | 1.5 msk |
Vatten, | 0.5 dl |
Havregrädde, | 2.5 dl |
Potatis, | 1 kg |
Salt, | |
Svartpeppar, |
- Skala potatis och koka i saltat vatten i 20 minuter
- Blanda färsen med riven parmesanost, finhackad lök, vitlök, senap, grönsaksbuljong, salt och peppar
- Forma 8 st små biffar och stek i olja tills de har fått en fin stekyta
- Häll grädde och vatten i en kastrull och krydda med soja.
- Koka ner såsen en aning. smaka av med lingon, salt och peppar. Även lite soja om det känns som det behövs
- Red av såsen om det behövs
- Servera parmensanbiffar med potatis, lingonsås och en sallad
Kommentarer
Parmesanbiffar med potatis
- av 0
Svar i denna diskussion
Du kan inte ändra eller publicera svar: Du måste logga in innan du kan publicera